Ja pots consultar el programa de #dospuntzero

Ja podeu consultar el programa complet de la XXII Universitat del Tirant dedicada al  #dospuntzero que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de setembre a la Ciutat de València. Les jornades, organitzades per l'ACV Tirant lo Blanc, es divideixen en dues parts diferenciades. La primera, de caràcter més formatiu,  es desenvoluparà les vesprades de dijous i divendres a Ca Revolta, al barri de Velluters, la segona part, més centrada en el debat i l'intercanvi d'opinions entre persones expertes, tindrà lloc a pocs metres i durant tot el dissabte, al magnífic espai de  l'Octubre CCC. Així mateix la nit de dijous i dissabte hi haurà espai per a la música amb una fantàstica festa d'apertura i cloenda a càrrec de Dj Biano i Toni de l'Hostal respectivament.


Per tal d'afavorir al màxim la participació, especialment de la gent més jove els preus de matrícula són d'allò més ajustat incloent-hi les dietes, o fins i tot un preu simbòlic per a la matrícula sensse dietes.

En l'organització de la XXII Universitat del Tirant col·laboren la Fundació Nexe, el BEA, ACPV i Ca Revolta.

Podeu consultar la programació completa des d'ací i tota la informació per a formalitzar la matricula des d'aquest apartat. Animeu-vos abans que s'esgoten les places!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada