Espais

La XXII Universitat del Tirant es celebrarà en dos espais emblemàtics, ben cèntrics i pròxims entre ells de la Ciutat de València.CA REVOLTA

Ca Revolta és una casa d’iniciatives ciutadanes per a exercir i gaudir de la solidaritat, la creació, la participació, la diversitat i la diversió. Un lloc per a empentar un pensament crític i una acció transformadora, compromés en la consecució d’una societat justa, responsable i igualitària.  

Ací tindran lloc els tallers formatius del dijous 20 i divendres 21,  la festa de benvinguda amb DJ Biano i la festa de cloenda amb Toni de l'Hostal.


Visita el seu web.


OCTUBRE CCC

Impulsat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i la Institució Cívica i de Pensament Joan Fuster (IJF), naix al cor de València l’Octubre Centre de Cultura Contemporània . Ubicat a l’emblemàtic edifici conegut com "El Siglo", d’antics grans magatzems, la iniciativa s’encara amb un doble objectiu: esdevenir un element viu de cultura, com a seu d’entitats i com a centre d’activitats, alhora que es recupera per a la ciutadania un edifici amb reconeguda rellevància històrica, artística i social.  

Ací es desenvoluparà l'activitat del dissabte 22 de setembre, dia dedicat a la celebració de diverses taules redones. 

Visita el seu web.
ppp
Ver mapa más grande

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada