Amb @MRElectrique parlarem de creació cultural

A la XXII Universitat del Tirant també hi haurà un lloc per a analitzar la relació entre la creació cultural i la xarxa. Així, la vesprada de dissabte celebrarem un panell d'experiències on entre d'altres comptarem amb el pol·lèmic blogaire, i escriptor per accident,  Martí R. Electrique ( @MRElectrique ).






Martí R. Electrique (València, 1979) és autor del llibre Busca qui t'ha pegat, publicat per l'editorial LaBreu edicions a partirde les entrades del blog - i anteriorment fotolog -  Busca qui t'ha pegat (al dia).


El blog és possiblement un dels més políticament incorrectes de la blogosfera valenciana i en valencià. El seu autor combina , sempre amb la major acidesa, el relat d'experiències vitals amb temes com ara la política, el sexe o la justícia. Els seus escrits han estat publicats també en portals com L'Informatiu i Pica'm, dos mitjans desapareguts.


La XXII Universitat del Tirant #dospuntzero serà una de les poques oportunitats d'escoltar a la persona que s'amaga darrere del personatge. Martí compartirà taula amb altres companys d'excepció de l'àmbit de la música i el cinema. Tots plegats relataran la seua experiència combinant les xarxes socials amb la producció cultural. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada